Crepe de peix i verdures amb beixamel de marisc
Amanida de formatge de cabra caramelitzat amb pernil d´ànec fumat i vinagreta de fruits secs
Petxina de pelegrí farcida amb ceba caramel.litzada i pernil ibèric
Timbalets de verdures brassejades amb formatge fresc i oli d´alfàbrega
Crema de meló amb llagostins i pernil
Carpaccio de salmó amb rap estil ceviche
Carpaccio de salmó amb crema d´alvocats i bouquet d´enciams
Pastís de lluç i rap amb llagostins i maionesa de gambes
Cocktail de pinya amb llagostins i salsa rosa versió 3.0
Micuit d´ànec amb poma/vainilla i vinagreta de caramel
Tartar de salmó amb el seu caviar i crema d´alvocats
Cueta de rap a l´all cremat i cloises
Filet de llobarro amb verduretes i emulsió d´escalivada
Timbal de patata confitada amb butifarra del perol i salsa de bolets
Canalons de rostit amb beixamel de ceps i pètals de parmesà
Piquillos farcits de brandada de bacallà
Filet de vedella amb gratén de patata i salsa cafè parís
Filet de bou amb cruixent de patata i salsa garnatxa
Terç d´espatlla de xai confitat a les 15 hores
Llaminera amb salsa d´ametlles i patata duquesa
Melós de vedella amb parmentier de tòfona i cruixents de verdura
Confit d´ànec amb salsa de préssecs de vinya
Tournedó de porc a l´estil Rossini
Magret d´ànec amb salsa de fruits del bosci alfàbrega
Rodó de vedella amb espàrrecs i salsa de formatge Idiazabal
Jarret de vedella amb parmentier de patata i el seu jug
Timbal de xai amb puré de poma al forn i salsa vi ranci
Filet de bou amb trinxat de la Cerdanya i cebetes glassejades
Melós de porc Duroc amb parmentier i salsa de fruits secs
Confit d´ànec amb salsa de fruits secs
Secret ibèric confitat amb salsa d´espècies
Rodó de pollastre, mar i muntanya
Coca de verduretes amb vieires saltades i romescu antic