Nadals amb Cibus
Desembre 2017
Com cada any us proposem que durant les festes nadalenques no cuineu... Nosaltres ho fem per vosaltres.
Ja us podeu descarregar el fulletó informatiu.
Fem-ho fàcil: "Encenalls de calamar amb flammulines"
Setembre 2015
Amb motiu del programa especial de "La Riera", coneixem tots els detalls de la seva cuina amb l'ajuda de la Núria Bàguena, assessora gastronòmica de la sèrie, i l'Oriol Carrió, cuiner de l'empresa CIBUS.
Nadals amb Cibus
Desembre 2014
Com cada any us proposem que durant les festes nadalenques no cuineu... Nosaltres ho fem per vosaltres.
Ja us podeu descarregar el fulletó informatiu.
Les tapes de la Barra del Port
Setembre 2014
Realització del llibre de "Les tapes de la Barra del Port" on hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte
Marc Serra al "Cuines"
Desembre 2013
Coneix els millors plats que vam preparar al programa "Cuines" de TV3 edició especial de Nadal.
Les tapes de la "Barra del Port"
Gener 2014
Et preparem les millors tapes de la "Barra del Port" de la serie de TV3 "La Riera"
El cuiner de debò de "La Riera"
Abril 2010
Coneixem l´autèntic cuiner dels plats que apareixen a la sèrie "La Riera", l´Oriol Carrió
Oriol Carrió, el cuiner de "La Riera"
Novembre 2010
Entrevista en exclusiva amb l´Oriol Carrió, l´autèntic cuiner de "La Riera", que ens explica quina és la seva feina i com prepara el menjar perquè surti a la sèrie.
Banquets a Can Pagès
Gener 2009
Un dels nostres espais per a celebrar banquets, ...
Escola els encants
Octubre 2014
Realitzem col.ectivitats per a l'escola Els Encants de Barcelona