menu mobil

CONEIX LES NOSTRES NOVETATS

Fem-ho fàcil: "Encenalls de calamar amb flammulines"

Setembre 2015

Amb motiu del programa especial de "La Riera", coneixem tots els detalls de la seva cuina amb l'ajuda de la Núria Bàguena, assessora gastronòmica de la sèrie, i l'Oriol Carrió, cuiner de l'empresa CIBUS.

Nadals amb Cibus

Desembre 2014

Com cada any us proposem que durant les festes nadalenques no cuineu... Nosaltres ho fem per vosaltres.

Ja us podeu descarregar el fulletó informatiu.

Les tapes de la Barra del Port

Setembre 2014

Realització del llibre de "Les tapes de la Barra del Port" on hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte

Marc Serra al "Cuines"

Desembre 2013

Coneix els millors plats que vam preparar al programa "Cuines" de TV3 edició especial de Nadal.

Les tapes de la "Barra del Port"

Gener 2014

Et preparem les millors tapes de la "Barra del Port" de la serie de TV3 "La Riera"

El cuiner de debò de "La Riera"

Abril 2010

Coneixem l´autèntic cuiner dels plats que apareixen a la sèrie "La Riera", l´Oriol Carrió

Oriol Carrió, el cuiner de "La Riera"

Novembre 2010

Entrevista en exclusiva amb l´Oriol Carrió, l´autèntic cuiner de "La Riera", que ens explica quina és la seva feina i com prepara el menjar perquè surti a la sèrie.

Banquets a Can Pagès

Gener 2009

Un dels nostres espais per a celebrar banquets, ...

Escola els encants

Octubre 2014

Realitzem col.ectivitats per a l'escola Els Encants de Barcelona